Selv om bloggen er "lagt død" er butikkene fortsatt lys levende. Både den jeg har på Epla.no og den jeg har på Etsy så kom gjerne innom :) Nedenfor kan du se et tilfeldig lite utdrag av noen av mønstrene, og jeg legger hele tiden ut nye ting så følg gjerne med her selv om det ikke blir nye blogg inlegg.

I desember var jeg så heldig å bli utvalgt til "Artist of the week" hos Creative Women og bilder og intervju kan du se her: http://twocreativewomen.blogspot.no/2014/12/artist-showcase-crochet-monkey.html

Siden tilbuds-kampanjene ikke lenger vil vises her i bloggen oppfordrer jeg igjen alle hekleglade om å ta turen innom butikken :)

https://www.etsy.com/no-en/shop/CrochetMonkie

Du finner også link direkte til hvert mønster i innleggene her på bloggen :)
Tilfeldig utvalgte mønstre fra butikken min. Kom gjerne innom :)

søndag 3. august 2014

Prinsessekrone

Denne Prinsessekrona er så rask å hekle at når du først er i gang kan du like godt lage flere. De er kjempefine til f.eks bursdagsselskaper (eller babytreff) hvor alle de små gjestene får hver sin krone :) Mulighetene for pynting og dekorering er nærmest uendelige. (Husk alltid på at babyer/små barn og smådeler ikke går så godt sammen. Så om du slår deg helt løs med pynten må du passe godt på så ikke babyen får den løs og putter små deler i munen)  Er du en litt erfaren "hekler" klarer du lett å tilpasse mønsteret hvis du vil lage en større krone til større Prinsesser :) Mønsteret kan du laste ned  HER :) 
1 kommentar: