Selv om bloggen er "lagt død" er butikkene fortsatt lys levende. Både den jeg har på Epla.no og den jeg har på Etsy så kom gjerne innom :) Nedenfor kan du se et tilfeldig lite utdrag av noen av mønstrene, og jeg legger hele tiden ut nye ting så følg gjerne med her selv om det ikke blir nye blogg inlegg.

I desember var jeg så heldig å bli utvalgt til "Artist of the week" hos Creative Women og bilder og intervju kan du se her: http://twocreativewomen.blogspot.no/2014/12/artist-showcase-crochet-monkey.html

Siden tilbuds-kampanjene ikke lenger vil vises her i bloggen oppfordrer jeg igjen alle hekleglade om å ta turen innom butikken :)

https://www.etsy.com/no-en/shop/CrochetMonkie

Du finner også link direkte til hvert mønster i innleggene her på bloggen :)
Tilfeldig utvalgte mønstre fra butikken min. Kom gjerne innom :)

onsdag 12. november 2014

Novembersalg og 2 for 1

Nå er det tid for et novembersalg. 20% avslag på allerede lave priser :) Har også fortsatt 2 for 1 tilbud i butikken, og disse kampanjene kan dessverre ikke kombineres.

Vil du ha 20% bruker du kampanjekoden NOVEMBER når du kommer til kassen.
Vil du ha 2 for 1 skal du IKKE skrive inn noen kode, men i stedet bruke feltet "Note to..." som du finner i handlekurven, eller Contact shop owner i selve butikken, hvor du forteller hvilket mønster du vil ha gratis og til hvilken e-post adresse du vil ha det tilsendt).
Mer informasjon om hvordan du får 2 for 1 kan du finne på forsiden ovenfor produktene :) 

November-tilbudet er eksklusivt for de som kommer via denne bloggen. Uansett hvilket tilbud du benytter deg av vil du ved bestilling motta en e-post med en spesiell VIP-kode som gir deg 30% på neste kjøp :)

Klikk på bildet under for å komme til butikken. Ha en fin torsdags kveld <3


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar