Selv om bloggen er "lagt død" er butikkene fortsatt lys levende. Både den jeg har på Epla.no og den jeg har på Etsy så kom gjerne innom :) Nedenfor kan du se et tilfeldig lite utdrag av noen av mønstrene, og jeg legger hele tiden ut nye ting så følg gjerne med her selv om det ikke blir nye blogg inlegg.

I desember var jeg så heldig å bli utvalgt til "Artist of the week" hos Creative Women og bilder og intervju kan du se her: http://twocreativewomen.blogspot.no/2014/12/artist-showcase-crochet-monkey.html

Siden tilbuds-kampanjene ikke lenger vil vises her i bloggen oppfordrer jeg igjen alle hekleglade om å ta turen innom butikken :)

https://www.etsy.com/no-en/shop/CrochetMonkie

Du finner også link direkte til hvert mønster i innleggene her på bloggen :)
Tilfeldig utvalgte mønstre fra butikken min. Kom gjerne innom :)

lørdag 25. oktober 2014

Julekjole med jakke

Selv om jeg har denne kjolen under kategorien Jul kan den fint brukes ved andre anledninger. Bare bytt ut de røde rosene med andre farger så har du en kjole som passer hele året rundt :) Jakken har 3/4 ermer og hele antrekket er i størrelse 2 - 4 år. Ingen sying på skjørtet gjør den enkel å lage. Du kan finne mønsteret HER og husk også på helgetilbudet som varer til midnatt mandag (2 for 1) :)


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar