Selv om bloggen er "lagt død" er butikkene fortsatt lys levende. Både den jeg har på Epla.no og den jeg har på Etsy så kom gjerne innom :) Nedenfor kan du se et tilfeldig lite utdrag av noen av mønstrene, og jeg legger hele tiden ut nye ting så følg gjerne med her selv om det ikke blir nye blogg inlegg.

I desember var jeg så heldig å bli utvalgt til "Artist of the week" hos Creative Women og bilder og intervju kan du se her: http://twocreativewomen.blogspot.no/2014/12/artist-showcase-crochet-monkey.html

Siden tilbuds-kampanjene ikke lenger vil vises her i bloggen oppfordrer jeg igjen alle hekleglade om å ta turen innom butikken :)

https://www.etsy.com/no-en/shop/CrochetMonkie

Du finner også link direkte til hvert mønster i innleggene her på bloggen :)
Tilfeldig utvalgte mønstre fra butikken min. Kom gjerne innom :)

fredag 14. november 2014

Litt nytt i butikken :)

Tenkte virkelig å satse på litt mer julerelaterte ting en stund framover. Jeg har allerede litt av det i butikken, men har fått en del spørsmål om jeg kan lage det ene og det andre til jul. Synes det er kjempegøy med forespørsler og forslag og jeg skulle ønske jeg kunne rekke og lage alt, men det jeg ikke får ferdig i år får jeg sikkert ferdig til neste jul :)

Her er i alle fall et tips til julegave, eller til deg selv som du kan pynte litt i heimen med :)

Vinflasketrekk med matchende glassunderlag. Det er mange som gir bort vinflasker til jul, og hvorfor ikke "stashe" den opp litt :) Mønsteret til begge deler ligger HER 
Jeg har også valgt å lage en "pakke" med 5 mønstre. Hvilke mønstre det skal være bestemmer du selv, og ved å kjøpe pakken sparer du mye i forhold til å kjøpe dem enkeltvis ;) 
Mønsterpakken finner du HER 


Ha en fin helg :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar